top of page

WHAT WE DID

Brand Strategy

Visual Identity

UX

Illustrations

Icons

Marketing Material

 

CLIENT

Fudigo

 

SHARE THIS PROJECT

Facebook  Twitter  Mail

God mat, skreddersydd

for dine behov

Fudigo01.png
Utfordring

Fudigo er et nytt konsept fra Sverige, hvor du kan hente dine kostholdsråd, oppskrifter, ingredienser, handleliste og hjemmelevering i en og samme tjeneste. 

Tjenesten hjelper hele familien med ulike behov som kostholdsendringer, fast diett, matsensitivitet, osv. Design og brukeropplevelse skulle være selvforklarende og inspirere til daglig bruk.

Løsning

En positiv, selvforklarende løsning som gir mulighet til godt overblikk, lyst og inspirasjon til å lage god og skikkelig mat for alle. Identiteten er på linje med et Skandinavisk uttrykk - rent, simpelt og så delikat som tilbudet er i seg selv.

I appen er det masse informasjon og ulike nivåer av kommunikasjon, så det er rettet spesiell oppmerksomhet mot struktur (UX) og det å tilby en suksessfull brukeropplevelse. 

 

Kanaler

App, web og ulikt markedsmateriell

Resultat

Løsningen får mye oppmerksomhet og nye investorer er villige til å investere i selskapet. Anerkjente ernæringsfysiologer bidrar, og vil bli implementert i løsningen. Konseptet rulles ut i flere Europeiske land

"StudioGeist has been invaluable throughout the whole process! The finished results are both delicious and inspiring, and focus is high on structure and positive user experiences".

bottom of page