top of page

Hva vi gjør

Vi skaper skreddersydde konsepter og kommunikasjonsverktøy som hjelper virksomheter med å vokse - og for å skille seg ut i mengden.  Vi designer og utvikler merkevarer som gir våre kunder god oppmerksomhet,
og lønnsomhet. 

Skjermbilde 2020-12-30 kl. 14.25.06.png

Våre tjenester

Brand

Strategy

Naming

Design

Identity Packaging Editorial Illustration Way finding

Digital

Web

SoMe

Alle gode samarbeid starter med en samtale  —  la oss ta en prat!

Fredrik Temte

daglig leder

fredrik@studiogeist.no +47 959 14 980

Vår tilnærming

Kundene våre er vår hovedinspirasjon. Vi er ekstremt engasjerte i det vi gjør, og har et klart fokus på det vi leverer: Resultatet skal være målbart og verdiskapende, og veien dit morsom og inspirerende. 

277A0115.jpg

Vår metode

Måten vi jobber med hvert enkelt prosjekt avhenger av behov og størrelsen på prosjektet. Uansett har vi noen grunnleggende faser vi liker å jobbe gjennom.

01. Innsikt

Dette er fasen hvor vi møter kunden vår. Vi vil bli kjent med historien bak prosjektet, merkevaren eller idéen: Forstå utfordringene og se de virkelige målene og ønskene som ligger bak det hele.

02. Definere

Ingen kjenner prosjektet bedre enn dere som kunde – men det er vårt ansvar å ta dette videre basert på vår erfaring. I denne fasen settes teamet som skal være kjernen i prosjektet. Vi analyserer, strukturerer, og legger en strategi for det visuelle konseptet.

03. Skape

Det er her vi omdanner konseptet og strategien til bilder, objekter eller flater. Dette er også vår favorittdel av arbeidet!

04. Levere

Vi presenterer vårt forslag, og får tilbakemelding fra kunden. Når alt er godkjent, leveres kunden eller ekstern produksjon med filer og løsninger.

Resultater som teller

Det vi gjør funker — vi lover!.

Kundeporteføljen vår spenner fra en bred og mangfoldig rekke bransjer. Små familiebedrifter og store konsern, fra helt lokalt til internasjonalt. Alle har kompetanse om produktene sine som vi ikke har - noe som gjør et godt samarbeid ekstremt viktig.

Arkitektur, kunst, digitale tjenester, restauranter, festivaler, finans, filmprodusenter, møbelprodusenter, gartnere,
gaming, statlige organisasjoner, high-end-produsenter, smykkeforhandlere, advokater, helsetjeneste, musikere, nasjonal tv, nattklubber, eiendomsutviklere og eiendomsprosjekter, turistdestinasjoner, retail, leketøysprodusenter, shipping, idrettsarrangementer, startups, telecom, tv-produsenter, byutviklere, vinprodusenter, ølprodusenter med mer!

En av kundene våre ble til og med nominert til Nobels Fredspris — hvor kult er ikke det?

Prisene vi er tildelt

Vi er stolt av at arbeidet vårt er anerkjent for sitt potensiale, ved å ha vunnet mange nasjonale og internasjonale designpriser.

The Dieline Award

Red Dot Award

European Design Award x 2

DogA Award x 2

Award for Design Excellence

Eulda (Finest European logo) x 2

Visuelt x 16

Gullblyanten

Årets vakreste bøker x 2

Farmandprisen x 2

Fagpresseprisen

Alarmprisen

Aftenposten Best prospect

bottom of page